TUDNIVALÓK a személyes találkozással kapcsolatban 

A közel három hónap tapasztalata és a visszajelzések alapján egyaránt elmondható, hogy az online terápiákkal eredményesen kiváltható volt a személyes találkozás

Éppen ezért szeretnénk hangsúlyozni, hogy a jelenlegi online megoldásaink, mind a felmérés, egyéni terápia és kontroll valamint a heti frissítésű otthoni tréning továbbra is elérhetőek lesznek és megmaradnak. 

 

Szeretnénk megkérni Önöket, ha tehetik az online kapcsolattartást válasszák

   

Azoknak a szülőknek, akik a személyes találkozóra vártak, vagy azt preferálják, a családjaink biztonsága érdekében az alábbi feltételek mellett tudjuk vállalni:

01

Kérjük Önöket, hogy csak egészségen, és tünetmentesen (láz, köhögés, orrfolyás stb. mentesen) jöjjenek hozzánk!

02

A gyermeket csak egy szülő kísérje, és a testvérek, rokonok jelenlétét most mellőzzük!

03

Belépéskor kérjük használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt!

04

A felnőtteket megkérjük a szájmaszk viselésére (természetesen, mi is maszkban leszünk)!

05

A váróban megkérjük, hogy ne tartózkodjanak, ha a terápia megengedi, a tornateremben, ha nem akkor az autóban várják meg a gyermekeiket (egyesével kikísérjük őket)!

06

A terápia során igyekszünk kerülni a testi kontaktust, ezért az instrukcióink alapján a szülők végzik a feladatokat a gyerekekkel. 

 

Természetesen az eszközöket minden terápia után fertőtlenítjük, a termeket folyamatosan gépi módon is szellőztetjük. A gördeszkás és billenődeszkás feladathoz kérjük, hogy mindenki hozzon otthonról egy saját, tiszta pokrócot, törülközőt vagy textilpelenkát!

07

Amennyiben az elmúlt 14 napban külföldön járt, vagy ha külföldről vendéget fogadott az elmúlt 2 hétben, akkor a hazaérkezéstől számított 14 napig, illetve a  találkozó időpontjától számított 14 nap leteltével várjuk Önöket.